Biologische extra vierge olijfolie gemaakt met de Picual en Arbequina variëteiten. Mooi evenwicht met een grote fruitige en aangename pittigheid en klein bittertje. De fles toont met een ontwerp dat traditie en moderniteit combineert. Samen met OLV de beste biologische olijfolie op BIOFACH 2018.
Geproduceerd op 600 meter hoogte, omringd door pijnbomen en inheemse fauna. Intens profiel van rijpend groen fruit. Kruidig in de mond, een beetje zoet en licht tanine-gevoel. Secundaire smaken van vers gesneden kruiden, bladeren van artisjok en tomaat, amandel en munt, maar ook bloemige aroma's. Het geheel is evenwichtig en complex, zeer gevarieerd met...
Geproduceerd op 600 meter hoogte, omringd door pijnbomen en inheemse fauna. Intens profiel van rijpend groen fruit. Kruidig in de mond, een beetje zoet en licht tanine-gevoel. Secundaire smaken van vers gesneden kruiden, bladeren van artisjok en tomaat, amandel en munt, maar ook bloemige aroma's. Het geheel is evenwichtig en complex, zeer gevarieerd met...
Gearomatiseerde olijfolie op basis van Arbequina, gearromatiseerd met eekhoorntjesbrood. Lekker en leuk om cadeau te doen. Recepttip! Lekker met risotto!
Gearomatiseerde olijfolie op basis van Arbequina, gearromatiseerd met eekhoorntjesbrood. Lekker en leuk om cadeau te doen. Recepttip! Lekker met risoto!
OLV biologische olijfolie is een uitgebalanceerde organische extra vierge olijfolie die de eigenschappen bezit van de beste variëteiten, het zachte van de “Arbequina”, de body van de “Picual”, de kracht van de “Cornicabra” en de zoete toets van “Picudo”. Beste biologische olijfolie op BIOFACH 2018.
Olijfolie van de variëteit Arbequina, fles 500 ml, regio Jaén
Exclusief en heerlijk van smaak. Heeft de zachtheid van de Arbequina en het pittige van de Picual! Olijfolie van topkwaliteit - Eerste dag van de oogst en dat proef je!
Biologisch, behoort tot de wereldtop.Zachte aanzet, tot licht pittige nasmaakaroma: vers gemaaid gras, tomaat en groene olijvenGeeft wat pit aan je gerechten zowel warme als koude
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u hiermee akkoord. |