Vieiru - Rozemarijnaroma Bekijk groter

Vieiru - aroma rozemarijn - 250ml

ProductExtra Vierge Olijfolie Biologisch
Inhoud250 ml
RegioExtremadura - Sierra de Gata
VariëteitManazanilla - Cacereña-rozemarijn
Oogst'22-'23
THT           10-2024

Aromatische olie verkregen door maceratie van “Manzanilla Cacereña”-olie met verse rozemarijn. Ideaal bij lamsgerechten,wild,pasta,groentenschotel met peultjes, krieltjes in de oven

 

Meer details

3 Producten op voorraad

10,50 € tax incl.

Smaak: het aroma van één van de meest traditionele planten van de mediterrane keuken: bitter zoete , krachtig met een frisse toets van hars (den). Goede balans tussen rozemarijn en natuurzuivere olijfolie.
Gastronomie: bij lamsgerechten, wild, pasta, groentenschotels met peulvruchten.

Verenigt de gezonde eigenschappen van extra vierge olijfolie en rozemarijn: helpt de vertering, ademhaling en zorgt ervoor dat het lichaam geen vocht vasthoudt.
Onze keukentip: krieltjes in de oven met verse teentjes look en deze Vieuri-rozemarijn. Na het bakken afwerken met grof zout. Heerlijk!

Het bedrijf As Pontis bevindt zich in het natuurpark “Sierra de Gata” in het noorden van de autonome regio Extremadura.

Het familiebedrijf bestaat sinds 2008 en verkreeg in korte tijd tal van internationale erkenning. Het bedrijf streeft met de modernste technieken doch met respect voor het milieu naar de optimale kwaliteit van hun producten. Ze ijveren zo elke dag voor de promotie van premium olijfolie, o.a. door het organiseren van oleo-toerisme.