Verminderde prijs!

Migjorn Picual - 2 liter Bekijk groter

Migjorn Picual - 2 liter

Migjorn

ProductExtra Vierge Olijfolie ecologisch
Inhoud2 Liter - PET fles
RegioBarcelona - Navàs
VariëteitPicual
Oogst21-22
THT           
04/2024

Deze olijfolie is van absolute top, echt wat je van een echt premium olijfolie mag verwachten.

Meer details

9 Producten op voorraad

16,66 € tax incl.

23,80 € tax incl.

-30%

Intensief groen fruitig profiel met een pittige smaak, zoete noties. Secundaire aroma's van kruiden en planten, bladeren van artisjok en tomaat, duidelijke amandeltoets in de mond. Het geheel is krachtig en zeer rijk aan aroma's.

Oli Migjorn is een kleine Almazara (olijfoliebedrijf) van biologische extra vierge olijfolie. De kwaliteit, de recuperatie van de locale variëteiten en de synergie met de regio zijn de dragers van het project.
Kwaliteit is één van de speerpunten van de onderneming. Maar ook het vertrouwen in duurzame en biologische landbouw, de keuze van het oogstmoment en het gebruik van moderne machines voor de productie zijn van fundamenteel belang. De oliën van Migjorn zijn een uniek product, voedzaam en resultaat van een korte keten. 
Het is een jong en dynamisch project, ontstaan in 2007, gelegen in de gemeente Navàs, in de vallei van de Cardener, ten zuiden van Cardona, in de "comarca Bages", Barcelona.

Onze grote volumen zijn ook van premium kwaliteit! = vroege oogst - groene olijven - lage zuurgraad - optimale smaak & maximum aan antioxydanten!

Ook verkrijgbaar in PET fles van 5liter en fles van 500ml

30 Andere producten in dezelfde categorie