Dessert met olijfolie

Dessert met olijfolie

Je zult er niet meteen aan denken maar olijfolie kan je ook prima gebruiken om al je desserten mee af te werken. Zo smaakt chocolade heerlijk met olijfolie. Ook vers fruit geef je een extra toets door er een goede olijfolie mee te combineren. Varieer gerust in je keuze van de olijfolie. Zo kan je citrusvruchten combineren met een zachte Arbequina. Of wat dacht je van een zoete perzik met een pittige Picual? Zeker doen! We geven je alvast een voorzet met dit recept. 

BLOEDSINAASAPPEL - CHOCOLADEIJS - MERGA OLIVA PICUAL
Nodig:
- bloedsinaasappel
- chocoladeijs
- fijne griessuiker
- kaneel (poeder)
- MERGA OLIVA - PICUAL
Haal met een fijn mesje de partjes onvliesd uit de sinaasappel.
Neem een flinke bol chocoladeijs en leg de partjes sinaasappel errond.
Strooi over het fruit de fijne griessuiker en kaneel.
Werk af en besprenkel zowel het ijs als de sinaas met royaal MERGA OLIVA - PICUAL. 

SMAKELIJK !