OLV - Ecológico - coupage - 750 ml

OLV biologische olijfolie is een uitgebalanceerde organische extra vierge olijfolie die de eigenschappen bezit van de beste variëteiten, het zachte van de “Arbequina”, de body van de “Picual”, de kracht van de “Cornicabra” en de zoete toets van “Picudo”.

Beste biologische olijfolie op BIOFACH 2018.

Meer details

12 Producten op voorraad

11,80 € tax incl.

Het bedrijf AESA ligt in de Sierra de Alcaraz, een unieke en beschermde omgeving.
De spectaculaire Sierra de Alcaraz is een bergachtig gebied in het zuidwesten van de provinca Albacete (grenst aan de provincies Ciudad Real en Jaen).
In het “Parque Natural de los Calares del río Mundo y de la Sima” treffen we een landschap van grote diversiteit en rijkdom aan kleur, natuurlijke kalksteenen tal van grotten. De variatie aan mediteriane natuur is overweldigend: bossen van pijnbomen, eiken en eiken, evenals esdoorns, taxus, hulst, as, etc. Temidden deze biosfeer liggen de olijfgaarden en wordt deze olie gemaakt!
AESA (Agropecuaria Ecológica Sierra de Alcaraz), is een ultramoderne ecologische olijfmolen die biologische extra vierge olijfolie produceert, met behulp van de modernste technieken.. AESA is ontstaan ​​uit verschillende olijfboerderijen, die een voorbeeldfunctie zochten op markt voor olijfolie van de hoogste kwaliteit, met smaak en gezondheid als belangrijkste componenten. Momenteel zijn er 122 aangesloten venoten met bijna 3.000 hectare olijfgaarden die worden geteeld onder strikte ecologische normen.