AESA - Almazara de Alcaraz - Picual, Arbequina - 500 ml Bekijk groter

AESA Alcatraz - Picual, Arbequina - 500 ml

Biologische extra vierge olijfolie gemaakt met de Picual en Arbequina variëteiten. Mooi evenwicht met een grote fruitige en aangename pittigheid en klein bittertje. De fles toont met een ontwerp dat traditie en moderniteit combineert.

Samen met OLV de beste biologische olijfolie op BIOFACH 2018.

Meer details

14 Producten op voorraad

9,80 € tax incl.

Het bedrijf AESA ligt in de Sierra de Alcaraz, een unieke en beschermde omgeving.
De spectaculaire Sierra de Alcaraz is een bergachtig gebied in het zuidwesten van de provinca Albacete (grenst aan de provincies Ciudad Real en Jaen).
In het “Parque Natural de los Calares del río Mundo y de la Sima” treffen we een landschap van grote diversiteit en rijkdom aan kleur, natuurlijke kalksteenen tal van grotten. De variatie aan mediteriane natuur is overweldigend: bossen van pijnbomen, eiken en eiken, evenals esdoorns, taxus, hulst, as, etc. Temidden deze biosfeer liggen de olijfgaarden en wordt deze olie gemaakt!
AESA (Agropecuaria Ecológica Sierra de Alcaraz), is een ultramoderne ecologische olijfmolen die biologische extra vierge olijfolie produceert, met behulp van de modernste technieken.. AESA is ontstaan ​​uit verschillende olijfboerderijen, die een voorbeeldfunctie zochten op markt voor olijfolie van de hoogste kwaliteit, met smaak en gezondheid als belangrijkste componenten. Momenteel zijn er 122 aangesloten venoten met bijna 3.000 hectare olijfgaarden die worden geteeld onder strikte ecologische normen.