As Pontis - Lookaroma Bekijk groter

Vieiru - aroma look - 250 ml

Aromatische olie verkregen door maceratie van “Manzanilla Cacereña”-olie met verse look.
Smaak: Zachte aanzet en goede balans tussen bitter en pittig. De looksmaak overheerst niet en is in balans met de olijfolie.
Gastromie: Ideaal voor gerechten waarbij look een smaakmaker is: lamsgerechten, mayonaise met look, pesto’s, tomatensauzen, pasta en pizza. Een favoriet van onze klanten!

Meer details

7 Producten op voorraad

10,50 € tax incl.

Onze keukentip: Gegrilde Gambas. Doe de gambas in een hete grilpan, gril elke kant 1 min, Vieuiru-look toevoegen en verder laten grillen. Het aroma alleen al doet je het water in de mond krijgen! Werk af met enkele druppels limoensap.
Verenigt de gezonde eigenschappen van extra vierge olijfolie en look: Rijk aan ijzer, goed voor de bloedcirculatie en diabetici.

Het bedrijf As Pontis bevindt zich in het natuurpark “Sierra de Gata” in het noorden van de autonome regio Extremadura. Het familiebedrijf bestaat sinds 2008 en verkreeg in korte tijd tal van internationale erkenning. Het bedrijf streeft met de modernste technieken doch met respect voor het milieu naar de optimale kwaliteit van hun producten. Ze ijveren zo elke dag voor de promotie van premium olijfolie, o.a. door het organiseren van oleo-toerisme.